Gabriela Cristea dezvăluire tulburătoare în direct despre căsnicia cu Marcel Toader Când a fost abuz fizic am plecat și am divorțat

Gabriela Cristea dezvăluire tulburătoare în direct despre căsnicia cu Marcel Toader Când a fost abuz fizic am plecat și am divorțat

Gabriela Cristea și Marcel Toader au fost căsătoriți din 2008 până în 2013, însă până acum vedeta de la „Mireasa, capriciile iubirii” nu a vorbit cu subiect și predicat despre motivele care au dus la divorț. Abia recent prezentatoarea a povestit, în direct, prin ce a trecut în timpul căsniciei cu primul ei soț, regretatul Marcel Toader.

Gabriela Cristea și Marcel Toader au fost căsătoriți până în 2013, iar aproximativ șase ani mai târziu, omul de afaceri s-a stins din viață, în urma unui stop cardiac.

Prezentatoarea de la Antena Stars a mai vorbit de-a lungul timpului despre divorțul lor, despre care a spus că a fost „zgomotos, urât, apăsător și angoasant”. Recent însă, a pus punctul pe „i” și a dat detalii surprinzătoare despre căsnicia cu primul ei soț.

La vremea respectivă, a curs multă cerneală și au existat multe speculații despre divorțul dintre Gabriela Cristea și Marcel Toader. După mai bine de 10 ani și la trei ani de la decesul dramatic al fostului ei soț, vedeta a povestit care au fost motivele care au dus la ruperea relației. Totul s-a întâmplat în direct, într-un context similar, povestea a doi dintre concurenții din emisiune făcând-o să rememoreze acea perioadă dureroasă.

„Eu am trăit multă vreme în casă cu un bărbat abuzator și nu vorbesc de abuz fizic. Când a fost abuz fizic, am plecat și am divorțat. Dar am trăit în casă cu un bărbat care, în fiecare zi aproape, mă trata așa cum te-a tratat pe tine Leo. Sunt mulți ani de atunci. Aproape 10!

În continuare am niște frustrări și niște angoase că în momentul în care cineva doar încearcă să sugereze ceva din lucrurile pe care le spunea acel om, nu vrei să știi cum reacționez’, a mărturisit Gabriela Cristea în emisiunea pe care o prezintă la Antena Stars.

stiricalitative