Un soț care nu mai putea face dragoste cu nevasta din cauza celor trei copii se hotărăște să găsească o soluție

Un soț care nu mai putea face dragoste cu nevasta din cauza celor trei copii se hotărăște să găsească o soluție

Un sot care nu mai putea face dragoste cu nevasta din cauza celor trei copii, se hotaraste sa gaseasca o solutie:

Mai copii! (striga el pe cei mici)Da tata! (raspund ei)Haide sa ne jucam si noi de-a capra cu trei iezi!Pai cum? (intreaba ei)

Uite-asa: eu sunt lupu’, voi sunteti iezii, iar maica-ta capra! Fugiti ca daca va prind, va mananc! (si copiii o rup la fuga)Atata-i trebui omului nostru: repede pe nevasta-sa. Tarziu, il vad ei pe mezin care privea stupefiat scena…Ce cauti mai aici? ti-am spus sa te ascunzi!Pai ma tata, in poveste, din cate stiu io, lupu’ mananca iezii, nu f*** capra!!!El si ea in pat. Suna telefonul. Ea raspunde, si vine inapoi.

Cine a fost? – intreaba el.Sotul.Atunci plec.Stai linistit. A zis ca mai sta inca o ora, fiindca a iesit la o bere cu tine.Doua prietene stau de vorba la birou…

Mai nu stiu ce sa mai fac, am o durere cumplita de gat.Ah, nici o problema, iti recomand un remediu sigur. Eu de cate ori ma doare gatul, fac s**x oral cu sotul meu si a doua zi nu mai am nimic.Serios?Da.A doua zi, la birou… prietena cea bolnava apare foarte zambitaoare…Ei, cum te mai simti? {intreaba colega}Extraordinar… ai avut dreptate, remediul recomandat de tine functioneaza perfect… doar ca sotului tau nu-i venea sa creda ca a fost ideea ta..Se intalnesc doua prietene:

Buna draga, felicitari, am auzit ca te-ai maritat, ia spune cum este?Foarte frumos, in fiecare seara ne plimbam prin parc, luam o barca si mergem pana in mijlocul lacului…Vai ce romantic! Si?Din mijlocul lacului el se intoarce cu barca iar eu inot.Atata distanta ! Dar nu ti-e greu?Nuu… m-am obisnuit ! Mai greu este pana ies din sac.

stiricalitative