Declarații șocante ale polițistei care s-a culcat cu 6 colegi de secție. M-au

Declarații șocante ale polițistei care s-a culcat cu 6 colegi de secție. M-au

O femeie polițist din SUA care s-a culcat cu șase colegi de muncă și a fost concediată, a rupt tăcerea cu privire la scandalul sexual, susținând că șefii ei „au profitat de vulnerabilitățile ei” și au folosit-o pentru „plăcere sexuală”.

La începutul săptămânii, autoritățile americane au anunțat că cinci ofițeri de poliție din Tennessee au fost concediați și trei rămân suspendați în urma problemelor semnalate în cadrul Departamentului de Poliție La Vergne.

Maegan Hall, femeia ofițer concediată în urma scandalului sexual, a afirmat într-un interviu că a fost „pregătită pentru exploatare sexuală” într-un nou proces federal împotriva departamentului.

Relații amoroase în secția de poliție

Tânăra de 24 de ani a fost concediată în ianuarie după ce o anchetă internă a constatat că Maegan Hall și alți ofițeri bărbați făcuseră sex în timp ce se aflau la serviciu.Cercetarea a dezvăluit că Hall avusese „o relație sexuală” cu șase dintre ofițerii secției, iar cu doi dintre ei „în timp ce erau de serviciu și se aflau în interiorul secției de poliție”.

Printre cei implicați în scandal s-au numărat șeful poliției și doi sergenți.De când a apărut povestea, Maegan Hall a devenit ținta glumelor cu tentă sexuală și a ironiilor, potrivit Unilad.com.

Într-un interviu pentru News Channel 5 Nashville, ea a declarat: „Am primit zilnic mesaje de hărțuire și amenințări pe telefon. Mă simțeam de parcă aș fi fost terorizată”.

Meagan a decis să dea în judecată consiliul local și municipalitatea, acuzând un mediu de lucru ostil.

Hall a spus: „Știu ce spun majoritatea oamenilor: „Puteai să spui nu”. Înțeleg. Dar răspunsul meu pentru contestatari este că am spus nu și el nu a acceptat nu ca răspuns. În cele din urmă, am cedat din cauza presiunii”.

„M-au folosit pentru plăcerea lor sexuală”

Citește și  Generația noastră Binecuvântată și înțeleaptă

Femeia admite că a participat la actele sexuale, însă constrânsă, argumentând că detaliile obscene ale poveștii au adus-o în centrul atenției, fără a spune întreaga poveste.

Maegan Hall a continuat: „M-au izolat. M-au evitat. M-au acuzat și m-au învinovățit că am devenit o victimă”.

Ea a adăugat: „Supraveghetorii mei au lucrat împreună pentru a profita de vulnerabilitățile mele și le-au folosit pentru câștigul lor și pentru plăcerea lor sexuală”.

Hall a spus că nicio femeie „nu ar trebui să suporte vreodată acest tip de abuz”, iar ceea ce s-a întâmplat cu ea în departamentul de poliție „nu ar trebui niciodată să afecteze pe nimeni”.

„Cui te adresezi când șeful poliției te hărțuiește sexual?”

„Cui te adresezi când șeful poliției te hărțuiește sexual?” a întrebat fosta polițistă în cadrul primului interviu acordat după scandal.

„Cum pot obține dreptate când întregul sistem, inclusiv șeful, nu numai că a tolerat un astfel de comportament, dar a participat la el? Eram pierdută și mă simțeam singură. Nu aveam la cine să apelez și încotro să mă duc.”

Într-o declarație în care comentează ancheta și suspendările primite de ofițeri, șeful poliției, Burrell Davis a declarat: „Aceasta este o situație dificilă pentru departamentul nostru și pentru oraș, dar vreau să fiu clar că acțiunile câtorva nu reprezintă acest departament ca întreg”.

Citește și  Scrisoarea emotionanta a unei mame de băiat catre nora ei Draga nora Mereu mi-am dorit o fiică

„Avem suficient personal pentru a acoperi toate schimburile noastre de patrulare și am deplină încredere în capacitatea ofițerilor noștri de a proteja și de a servi. Lucrăm cu sârguință pentru a reconstrui încrederea cetățenilor noștri și a comunității noastre”.

„Înțelegem că acest lucru va necesita timp și precauție din partea personalului și ofițerilor noștri de comandă pentru a repara onoarea și integritatea departamentului”.

Acuzații grave de derapaj sexualPolițista Maegan Hall și colegii ei din secția La Vergne, statul Tennessee, au intrat în colimatorul anchetatorilor americani după ce s-ar fi implicat într-o „aventură sexuală sălbatică” la locul de muncă.

Procurorii au acuzat-o, în ianuarie 2023, pe Maegan Hall că ar fi participat la acte sexuale și în timp ce era de serviciu la secția de poliție și în sala de sport a poliției.

Procurorii au spus că femeia ofițer căsătorită s-ar fi „destrăbălat” cu șase ofițeri bărbați, inclusiv în timpul orelor de serviciu.

stiricalitative