Georgiana Lobonț și soțul ei au împlinit 7 ani de căsătorie. Mesajul emoționant al artistei pentru Rareș Ciciovan

Georgiana Lobonț și soțul ei au împlinit 7 ani de căsătorie. Mesajul emoționant al artistei pentru Rareș Ciciovan

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar astăzi au împlinit 7 ani de căsătorie. Artista nu a ratat momentul pentru a-i face o declarație soțului său, despre care spune că este cel mai mare susținător al ei.

După ce, inițial, la jumătatea lunii ianuarie au apărut informații potrivit cărora Georgiana Lobonț și soțul său ar divorța, cei doi par mai fericiți ca niciodată. Artista și Rareș Ciciovan au aniversat 7 ani de la nuntă și a ratat momentul pentru a-i face o declarație de dragoste partenerului său.

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan au împlinit 7 ani de căsătoriePe Instagram, artista a postat mai multe imagini alături de soțul său, dar și un mesaj, moment în care le mărturisește fanilor că ea și Rareș Ciciovan au trecut și prin situații mai dificile, ca orice cuplu, dar au reușit să le gestioneze.

„Azi, 4 martie, împlinim 7 ani de căsătorie. Am trecut prin toate cu bune și rele mereu împreună, ne-am susținut unul pe celălalt și ne-am ascultat mereu inima, am mers pe drumul nostru chiar dacă de cele mai multe ori am riscat. Totul a fost palpitant și chiar am trăit multe experiențe în acești 7 ani”, a scris Georgiana Lobonț, pe Instagram.

Citește și  Elwira și Mihai Petre sunt de ani de zile împreună și au doua fetite superbe. Acum ei au luat o decizie la care nimeni nu se aștepta

Artista și soțul său au împreună doi copii, pe Eduard și Irina, iar rolul de părinte îi face cei mai fericiți, după cum afirmă chiar Georgiana Lobonț pe Instagram.

„Am evoluat enorm împreună și cel mai frumos este faptul că Dumnezeu ne-a binecuvântat cu doi copii superbi, adevărata noastră bogăție. Suntem recunoscători Lui și vouă tuturor celor care ne-ați fost alături în toți acești ani”, a mai spus artista, în mediul online.

Citește și  Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au început munca pământului Aici vor fi legume. Dana a văruit pomii din livadă ajutată de fiica ei iar imaginile sunt parcă dintr-o altă lume

Rareș Ciciovan și-a surprins soția de 1 MartieArtista a primit un cadou de la partenerul său atât de 1 Martie, cât și pentru ziua de naștere, care este luna viitoare. Rareș Ciciovan i-a cumpărat o mașină de sute de mii de euro soției sale.

„Ne-am tot uitat după mașini, pentru că suntem pasionați de mașini, suntem iubitori, mai avem încă o mașină superbă acasă, și având în vedere că spectacolele mele sunt în diferite orașe ale țării, la sute de kilometri distanță între ele, și mă gândeam dacă nu ar fi bine să mai avem încă o mașină”, a povestit Georgiana Lobonț, la Antena Stars.

stiricalitative