Costel Corduneanu fost campion olimpic a încetat din viață

Costel Corduneanu fost campion olimpic a încetat din viață

Ex-luptătorul Costel Corduneanu, cunoscut ca unul dintre „legendarii” interlopi ai României, a încetat din viață la vârsta de 51 de ani, după o lungă luptă cu probleme de sănătate. Acesta s-a aflat internat într-un spital din Tg. Mureş, unde a suferit o intervenţie chirurgicală la cord, dar, din păcate, starea sa de sănătate s-a deteriorat.

Costel Corduneanu, fost campion mondial la cadeţi și participant la două ediții ale Jocurilor Olimpice, a fost un personaj cunoscut și în mediul interlop. În anul 1996, la Jocurile Olimpice de la Atlanta, fratele său, Gheorghe Corduneanu, a ieșit al șaptelea la lupte libere, creând astfel o familie de sportivi de succes.

Cu toate acestea, viața lui Costel Corduneanu a fost marcată și de controverse, fiind asociat cu mafia rusă. Se spune că acesta ar fi avut legături strânse cu această organizație criminală și i s-ar fi propus să adere la titlul de hoț în lege. Tatuate pe umeri, celebrele stele specifice hoților în lege ar fi fost o dovadă a acestei legături, conform deciziilor luate într-un salon de tatuaje din România.

În luna martie a acestui an, Costel Corduneanu s-a aflat la un pas de moarte, fiind salvat de medici după o intervenție chirurgicală complicată. Ulterior, o hemoragie internă i-a pus din nou viața în pericol, iar medicii au depus eforturi susținute pentru a-l stabiliza.

Citește și  Goblenul Lucrat Manual O Comoară La Casa Omului. Care Este Prețul Unui Goblen În România

Cu toate acestea, încercările medicilor nu au fost suficiente, iar Costel Corduneanu a pierdut lupta cu viața. Moartea acestuia a lăsat un gol în lumea interlopă, dar și în mediul sportiv, unde a fost cunoscut pentru realizările sale remarcabile.

Costel Corduneanu va rămâne în memoria celor care l-au cunoscut ca un luptător puternic și ca un personaj controversat, care a marcat o epocă în istoria sportului și a lumii interlope din România.

stiricalitative