Petra nevăzătoarea care a cucerit România se căsătorește la toamnă. Cine este și cu ce se ocupă soțul ei

Petra nevăzătoarea care a cucerit România se căsătorește la toamnă. Cine este și cu ce se ocupă soțul ei

Petra Pintelei, o tânără în vârstă de 30 de ani, a devenit un simbol al curajului și bunătății prin exemplul său de viață. Chiar dacă are o vedere limitată la doar 5%, Petra a învățat să-și valorifice simțurile auditive și să se bucure de fiecare aspect al existenței.

Fiind născută cu o dizabilitate vizuală, Petra a fost încurajată de către mama ei să își depășească barierele și să se descurce în lumea de zi cu zi. Această susținere a contribuit la formarea unei personalități curajoase și independente, permițându-i să se integreze în societate și să își construiască o carieră de succes.

Petra lucrează în cadrul Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Persoanelor cu Dizabilități și merge zilnic la serviciu cu metroul, ceea ce îi aduce o mare satisfacție. Pentru ea, fericirea derivă din independență și din experiențele minunate pe care le trăiește în călătorii și în viața de zi cu zi. Prin intermediul rețelelor sociale, Petra își împărtășește zilnic bucuria și optimismul, încurajându-i pe ceilalți să se bucure de viață și să privească cu încredere spre viitor.

Cu blândețea și bunătatea ei naturale, Petra a reușit să câștige aprecierea și iubirea a milioane de români. Ea a demonstrat că iubirea nu cunoaște limite și că dizabilitățile nu pot împiedica pe cineva să trăiască o viață plină de fericire și împlinire.

Logodna Petrei este o dovadă vie că dragostea poate învinge orice obstacol. Deși nu se cunosc multe detalii despre viitorul său soț, Petra l-a descris într-un videoclip postat pe TikTok ca fiind un om minunat și frumos, iar dragostea pentru el a fost o experiență magică, greu de descris în cuvinte.

Aryanna Karen, recunoscută ca fiind „Cel mai bun designer de rochii de mireasă din România în 2023”, a avut o surpriză inedită pentru Petra și prietenii ei. Știind că se apropie nunta Petrei în toamna acelui an, aceasta și-a propus să îi ofere o rochie de mireasă special creată pentru ea. Petra a fost profund emoționată și fericită de gestul extraordinar, simțindu-se cu adevărat specială și pregătită pentru momentul cel mare.

stiricalitative