Ce diferență de vârstă este între Diana și Silvestru Șoșoacă. Cum s-au cunoscut cei doi de fapt

Ce diferență de vârstă este între Diana și Silvestru Șoșoacă. Cum s-au cunoscut cei doi de fapt

Diana și Silvestru Șoșoacă sunt doi politicieni cunoscuți în România, iar recent au fost subiectul unui mare scandal familial. Întrebările despre diferența lor de vârstă au stârnit interesul multor oameni.

Cei doi și-au declarat dragostea și și-au promis multe, dar au ajuns să se certe des. Silvestru Șoșoacă a anunțat public intenția de a divorța de soția sa, chiar dacă în trecut ea era cea care avea un rol mai vizibil în viața publică. De această dată, el a luat inițiativa și a expus toate problemele. El a argumentat că Diana Șoșoacă nu mai este cum era la început.

Diana Șoșoacă este frecvent prezentă la televizor, însă puțini cunosc detalii despre viața sa personală. Ea a fost căsătorită de două ori anterior și Silvestru Șoșoacă este al treilea soț al ei. Cei doi au doi copii împreună.

Diferența de vârstă dintre Diana și Silvestru Șoșoacă nu este foarte mare. Diana s-a născut pe 13 noiembrie 1975, având 49 de ani, iar Silvestru pe 5 februarie 1977, având 47 de ani.

Astfel, Diana Șoșoacă este cu doi ani mai în vârstă decât partenerul său. Cu toate acestea, acest lucru nu a împiedicat-o să trăiască o poveste de dragoste. Ea a povestit anterior cum Silvestru Șoșoacă a reușit să o cucerească.

Conform spuselor Dianei Șoșoacă, lupta pentru România i-a adus împreună, dar nu i-a putut ține unite. Recent, în familia lor a izbucnit un scandal major, iar Silvestru Șoșoacă a exprimat dorința de a divorța. Totul a pornit de la excluderea definitivă a lui Silvestru din partidul Dianei – SOS România.

stiricalitative