Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu dați în judecată din nou de Antena 1. De ce Sorin Bontea nu figurează în cel mai recent proces

Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu dați în judecată din nou de Antena 1. De ce Sorin Bontea nu figurează în cel mai recent proces

Joi, 21 martie 2024, Antena Group a acționat în justiție pe Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, cei doi renumiți bucătari de la emisiunea culinară Chefi la Cuțite. De această dată, rețeaua de televiziune cere daune în valoare de zeci de mii de euro. Sorin Bontea, colegul lor de emisiune, nu este implicat în acest proces.

Despărțirea tensionată dintre foștii jurați de la Chefi la Cuțite și Antena 1În noiembrie 2023, Antena Group a deschis procese împotriva fiecărui fost jurat Chefi la Cuțite, având ca obiectiv obligarea acestora să execute contractele de prestații artistice. Cazul este încă în așteptare.

În decembrie 2023, a urmat o nouă rundă de procese, de data aceasta cu privire la “pretențiile” aduse de fiecare fost jurat Chefi la Cuțite. și în acest caz, situația nu s-a clarificat încă.

Pe 6 martie 2024, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au intentat un proces colectiv împotriva Antena Group, reclamând că nu au fost plătiți pentru ultimul sezon al emisiunii Chefi la Cuțite. Scărlătescu a făcut dezvăluiri în presă cu privire la această problemă.

Citește și  Mirela Vaida a fost umilită crunt pe internet Ce îi reproșează toată lumea așa ceva nu s-a mai văzut

Șase zile mai târziu, Antena Group a deschis o a treia rundă de procese, incluzând și soția lui Florin Dumitrescu, Cristina Sima Dumitrescu, fără a se cunoaște încă motivul acestei acțiuni.

Antena Group i-a dat din nou în judecată pe Florin Dumitrescu și Cătălin ScărlătescuJoi, 21 martie 2024, Antena Group i-a acționat din nou în instanță – pentru a patra oară – pe Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Sorin Bontea nu este menționat în acest proces. Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Sectorului 1.

Șefii Antena 1 cer 10.000 de euro de la atât de la Florin Dumitrescu, cât și de la Cătălin Scărlătescu, ca urmare a declarațiilor dure făcute împotriva televiziunii în ultimele săptămâni, conform Pagina de Media.

De ce Sorin Bontea nu este implicat în procesMotivul pentru care Antena Group a deschis un al patrulea proces împotriva bucătarilor este legat de declarațiile publice făcute de Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu despre colaborarea lor cu televiziunea. Dumitrescu a subliniat lipsa de egalitate în ceea ce privește libertatea de exprimare.

Sorin Bontea nu este parte în acest al patrulea proces deoarece a fost extrem de discret și nu a făcut declarații publice privind colaborarea sa cu Antena 1 pentru emisiunea Chefi la Cuțite.

stiricalitative