Iulia Vântur a făcut anunţul surprinzător despre sarcină E un dar de la Dumnezeu

Iulia Vântur a făcut anunţul surprinzător despre sarcină E un dar de la Dumnezeu

Recent, Iulia Vântur a făcut un anunț surprinzător referitor la o posibilă sarcină viitoare, dezvăluind detalii și exprimându-și deschiderea de a împărtăși totul cu fanii săi, care au reacționat imediat.

Cunoscută ca fostă prezentatoare TV, Iulia Vântur este extrem de activă pe rețelele de socializare, surprinzând mereu fanii cu postările sale. Zi de zi, vedeta își împărtășește activitățile și momentele din viața sa. Admiratorii ei se întreabă când va veni momentul să devină mamă. Iulia Vântur a fost sinceră și a vorbit deschis despre acest lucru.

Chiar dacă se bucură de succes pe plan profesional, având numeroase proiecte și filmări, vedeta consideră că venirea unui copil nu ar fi o piedică, deoarece multe femei reușesc să îmbine cariera cu viața personală.

Iulia Vântur a postat recent câteva fotografii pe Instagram, una dintre ele fiind însoțită de un mesaj care a stârnit imediat reacții din partea fanilor săi. Una dintre cele mai cunoscute influencerițe din India, Alanna Panday, va deveni mamă și a organizat o petrecere pentru a afla sexul bebelușului său. Iulia Vântur a fost prezentă la acest eveniment și nu a ezitat să îi transmită prietenei sale felicitări când a aflat că va avea un băiețel, menționând acest lucru pe pagina sa de Instagram.

stiricalitative