Cătălin Măruță a răbufnit după ce s-a spus că fiul său David seamănă cu Jean de la Craiova

Cătălin Măruță a răbufnit după ce s-a spus că fiul său David seamănă cu Jean de la Craiova

După apariția fiicei lui Cătălin Măruță și a Andrei în filmul “Tati part-time”, micuța a fost aspru criticată de unii internauți. Această situație a generat glume inadecvate și la adresa fiului său, David, care a fost comparat cu Jean de la Craiova.

Ironiile privind asemănarea dintre băiatul lui Măruță și Jean de la Craiova au început cu ani în urmă, la “Cronica Cârcotașilor”. Deși până în acest moment prezentatorul de la PRO TV nu a acordat atenție acestor comentarii, acum simte nevoia să reacționeze, deoarece situația a scăpat de sub control.

După ce fiica sa, Eva, a fost atacată online din cauza debutului ei cinematografic, acum fiul prezentatorului, David, este subiectul unor glume răutăcioase. Pe rețelele de socializare se fac comentarii nepotrivite despre asemănarea lui David cu Jean de la Craiova. Cătălin Măruță a decis să se adreseze dur haterilor.

“Referitor la fotografia care circulă pe internet. Oameni buni, poate unii dintre voi sunt părinți, poate unii dintre voi au părinți obișnuiți. Adică părinți care merg la muncă, părinți care își văd de treburile lor, care se gândesc să aibă grijă de copii, etc. Și pentru cei care spun că David seamănă cu Jean de la Craiova, pentru voi este o satisfacție, este o bucurie, vă ajută asta, vă face să vă simțiți mai bine?”, a declarat Cătălin Măruță.

Citește și  ÎNTOARSĂ DE LA SURVIVOR ALL STARS, ANDREEA TONCIU ÎL PUNE LA ZID PE JADOR, DIN ECHIPA FAIMOȘILOR. “SUNT DEZAMĂGITĂ DE EL!” CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN DOMINICANĂ?!

Irina Margareta Nistor explică de ce Eva Măruță a primit un val de critici

Irina Margareta Nistor nu doar că a vizionat de mai multe ori filmul “Tati part-time”, ci a explicat că la început a crezut că este vorba despre o strategie de marketing. Mai apoi, s-a convins că este un talent autentic, motiv pentru care nu a ezitat să intervină în contextul valului de critici. Fără să ezite, a afirmat că Eva Măruță are un talent deosebit și că oamenii se comportă astfel tocmai pentru că ea a reușit și a demonstrat tuturor că poate.

Citește și  Ce fac musulmanii în dormitor în noaptea nunţii. Tradiţia care şochează întreaga lume

“Exact pentru că merge foarte bine. Nu arunci cu pietre decât în copacul cu roade, asta este. Odată cu ura pentru ea, m-au inclus și pe mine acolo. Nu pot să înțeleg asta, cum poate cineva să aibă succes și imediat să fie bombardat cu critici. Dar este un succes meritat și când spun că joacă bine, chiar joacă bine”, a subliniat Irina Margareta Nistor.

stiricalitative