Cum se simte Mihai Onilă după 39 de zile în care nu a mâncat. Fanii lui sunt îngrijorați Ne vorbește din rai

Cum se simte Mihai Onilă după 39 de zile în care nu a mâncat. Fanii lui sunt îngrijorați Ne vorbește din rai

Mihai Onilă a pornit în cea mai dură călătorie a sa, spre vindecare, și a anunțat că ține un post de 40 de zile în care bea doar apă. În timp ce lui i-a dat încredere această experiență, fanii lui sunt îngrijorați. Iată cum arată și cum se simte, după 39 de zile în care nu a mâncat!

În urmă cu o lună, Mihai Onilă a decis să țină un post de 40 de zile doar cu apă, în care nu a mâncat nimic.

Artistul a recurs la această soluție pentru a slăbi și pentru a-și vindeca organele, iar rezultatele au fost pe măsura așteptărilor. La polul opus, fanii lui nu au fost la fel de încântați precum a fost el.

Cum se simte Mihai Onilă, după 39 de zile în care nu a mâncat

Mihai Onilă a făcut publică această experiență, astfel că s-a filmat în fiecare zi și le-a dezvăluit fanilor săi cum a reușit să se abțină de la mâncare.

Dacă în primele zile îi era foame, ulterior această senzație a trecut. Artistul a avut o viață normală în aceste 40 de zile și a demonstrat că se poate trăi și cu apă.

Citește și  Romania se pregateste de epidemie. Ce se va intampla in scoli si spitale

Au fost zile în care a fost mai slăbit, dar și zile în care a avut energie. Însă, urmăritorii săi nu credeau că va trece cu bine prin această experiență și au fost îngrijorați. Au existat și persoane care au insinuat, în secțiunea de comentarii, că va muri din această cauză.

”Ne vorbește dn rai?”, ”Sigur tu vorbești? Ce flori îți plac?”, ”Mâine nea Florin se va bucura de pachet”, ”Arată bine, a prins culoarea cerii”, ”Chiar arăți foarte bine! Ți-a priit postul! Costumul de culoare să fie?”, sunt câteva dintre comentariile pe care le-a primit pe TikTok.

Citește și  A ieșit rapid din anexa cuprinsă de flăcări. În brațe îl avea pe Ciprian

@mihaionila362#40deziledepostcuapa #ziua39a @Mihai Onila

♬ SUNET ORIGINAL – MIHAIONILA

Cum a răspuns mesajelor răutăcioase

Mihai Onilă a ignorat o lungă perioadă mesajele răutăcioase din partea fanilor, dar acum a decis să le dea o replică pe măsură. Artistul a spus că le va da block tuturor celor care l-au judecat pentru această alegere pe care a făcut-o.

”Anunț important pentru toți cei care sunt niște glumeți, niște clowni, niște bufoni, niște frustrați și care comentează foarte urât la clipurile mele. După o săptămână și ceva, după terminarea postului, chiar astăzi, miercuri, 21 februarie, vă anunț că în momentul în care veți mai comenta glumeț, vă voi da direct raport și block”, a declarat Mihai Onilă.

stiricalitative