Ronald Gavril alături de Anamaria Prodan la premiera filmului Complotul bonelor I-am făcut o surpriză. Ce spune despre fiul lui Reghe

Ronald Gavril alături de Anamaria Prodan la premiera filmului Complotul bonelor I-am făcut o surpriză. Ce spune despre fiul lui Reghe

Anamaria Prodan este fericită și acest lucru s-a văzut din plin, marți seara, la premiera de gală a comediei Complotul bonelor, unde impresara și-a făcut apariția pe covorul roșu la brațul iubitulei ei, Ronald Gavril. În interviul exclusiv acordat pentru Playtech Știri, sportivul,care locuiește în America, ne-a declarat că a venit special pentru partenera sa de viață, alegând să îi facă o surpriză, chiar dacă era în cantonament pentru pregătirea unui nou meci de box.

Impresarei îi merge bine pe toate planurile. Are afaceri, podcastul este un succes, la Antena Stars are propriul reality show, iar ca să fie puzze-ul complet este și protagonista filmului Complotul Bonelor, distribuit de Vertical Entertainment, din 9 febrauarie în toate cinematografele din țară.

La premiera de gală de la Cineplexx Băneasa, Anamaria Prodan și Ronald Gavril au fost eleganți și s-au ținut de mână aproape toată seara. Din dragoste pentru partenera sa de viață, sportivul a venit special în România.

“Este o surpriză, eu eram în cantonament pentru pregătirea unui meci pe data de 16 martie în San Francisco și i-am făcut o surpriză fiind alături de ea la acest eveniment important din viața ei și cred că a fost o surpriză frumoasă pentru ea.

Vom rămâne în țară până pe data de 12 februarie, ne vom întoarce la antrenamente”, a declarat, pentru Playtech Știri, Ronald Gavril.

Cei doi sunt împreună de mai multe luni, însă o bună perioadă de timp de relație nu au știut decât membrii familiei și oamenii apropiați. Fiind siguri pe sentimentele lor, îndrăgostiții au decis să îți asume public acest statut.

Anamaria și Ronald se știau de ani buni, au fost prieteni, însă lucrurile au luat o întorsătură radicală și prietenia s-a transformat într-o frumoasă poveste de dragoste. Anamaria Prodan are 51 de ani, iar Ronald Gavril 37 de ani. Celebrul jucător de box este un tip romantic, însă preferă să nu dea vreun indiciu despre ce urmează să se întâmple de ziua îndrăgostiților.

“Nu pot să zic acum ce îi pregătesc, că nu va mai fi o surpriză pentru ea. Cea mai frumoasă surpriză a fost că am venit în România”, a precizat el.

Semn că relația este serioasă, impresara l-a introdus pe Ronald în familia ei și toți cei trei copiii– Rebecca, Sarah și Laurențiu Jr – l-au plăcut.  O relație specială a dezvoltat cu mezinul familiei întrucât au sportul în comun, chiar dacă Bebeto este pasionat de fotbal, iar Ronald scrie istorie în box.

“I-am cunoscut pe copiii Anei, sunt niște copiii foarte bine educați și mă înțeleg foarte bine cu ei. Cu Bebe suntem pe aceeași lungime de undă, că el e și sportiv, cred că îl pot învăța foarte multe lucruri. Deja a fost și în Vegas la sala de box.

M-a întrebat foarte multe lucruri despre box, era foarte curios, ce emoții ai când intri la meci, foarte multe chestii. Și cred că îl va ajuta pe viitor în ce face el. Chiar i-am recomandat să facă clasa de box, pentru a-l ajuta în ceea ce face”, a dezvăluit, pentru Playtech Știri, celebrul jucător de box.

Citește și  Oana Roman umilită de fanii ei. Detaliul rușinos observat la pozele ei în rochie

La premiera de gală a comediei Complotul bonelor a fost prezent și Bebeto alias Laurențiu Jr, adolescentul jucând și el alături de mama sa în peliculă. Chiar dacă feedbackul legat de rolul lui din film este unul pozitiv, actoria rămâne la stadiu de hobby pentru Bebeto, care este decis să continue să facă performanță în fotbal.

Anamaria Prodan este fericită că are alături un campion și că acesta îi este alături în momentele importante.

“Ne susținem foarte tare, vorbim foarte mult, ceea ce este important, ne cerem păreri unul altuia și, în general, cuplurile foarte mari, influente să spunem sunt formate din oameni puternici, cu principii”, a spus ea pentru Playtech Știri.

Ronald Gavril va fi prezent și în reality show-ul iubitei sale „Prodanca. Punct și de la capăt”. Ronald Gavril activează în box la categoria grea și are în CV 24 de victorii (19 prin KO) și 3 înfrângeri, niciuna prin KO. El luptă în America de Nord, în State și în Mexic, și a câștigat cele două lupte pe care le-a avut în 2023. Acesta locuiește în Las Vegas din primăvara lui 2012.

stiricalitative